قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۱/۲۱ - ۰۹:۴۸
گزارش جدید بانک مرکزی:

بدهی دولت به بانک‌ها 16 برابر شد

بدهی دولت به بانک‌ها و موسسات اعتباری نسبت به ابتدای دولت احمدی‌نژاد 16 برابر شده است.

بدهی دولت به بانک‌ها 16 برابر شد

 

به گزارش «سراج24»، بر اساس گزارش جدید بانک مرکزی، بدهی دولت به بانک‌ها و موسسات اعتباری در پایان آذرماه سال 1391 به 50 هزار و 943 میلیارد تومان رسید که نسبت به سال‌های قبل رشد عجیبی نشان می‌دهد.بدهی دولت به بانک‌ها و موسسات اعتباری در آذرماه گذشته، نسبت به ابتدای اجرای هدفمندی یارانه‌ها بیش از 100 درصد افزایش یافته است. در پایان آذرماه 1389 بدهی دولت به بانک‌ها و موسسات اعتباری 24 هزار و 733 میلیارد تومان بود. 
 
افزایش حدودا 25 هزار میلیارد تومانی بدهی دولت به بانک‌ها و موسسات اعتباری طی دو سال نخست اجرای هدفمندی یارانه‌ها، این گمانه را که دولت با استقراض از سایر منابع اقدام به پرداخت یارانه نقدی کرده است یا پرداخت بدهی‌های خود به سیستم بانکی را به تعویق انداخته، تقویت می‌کند.اگرچه بدهی دولت به بانک‌ها و موسسات اعتباری در دوره اجرای هدفمندی یارانه‌ها به طور نگران‌کننده‌ای افزایش یافته اما رشد بدهی دولت فقط مربوط به دوره اجرای هدفمندی یارانه‌ها نیست، بلکه از زمان روی کار آمدن دولت احمدی‌نژاد شاهد رشد خطرناک بدهی دولت به سیستم بانکی بوده‌ایم. 
 
در ابتدای دولت احمدی‌نژاد در مرداد سال 1384، بدهی دولت به بانک‌ها و موسسات اعتباری فقط 3 هزار و 174 میلیارد تومان بود که این رقم طی هفت سال با افزایش 16 برابری به حدود 51 هزار میلیارد تومان در پایان آذرماه گذشته رسید. 
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••